Congratulation it's a baby blanket!

Då va den äntligen färdig! Har ungefär lagt ner 50h på att få den här färdig å kan inte va mer nöjd. Ska bli otroligt kul att ge bort den och se Ossian ha många fina tupplurer med den! Hoppas bara den stinkande lukten försvinner, blött garn = blöt hundlukt! Så värt det :)
 

Blockar filt

Snart är den klar, bara ett fåtal moment kvar! Men den sitter ihop nu och alla garner är fästa! Nu ska den bara få ligga lite i blöt så alla garnfibrer kan suga upp vattnet för att sen bli utspända till önskad form! Än så länge är jag nöjd, lite spänd på å se om man är lika nöjd imorn! Första filten, dvs första gången jag testar allt det här ;)

Mormorsrutor

Vem kunde tro att det skulle va så kul att virka mormorsrutor?? Inte jag iaf, men är helt fast å även att nuvarande projektet inte är färdigt än finns det redan många tankar att börja på nya! Har hur som gjort 29 st nu och har 13 kvar innan det ens kan tänkas bli en liten babyfilt till brorssonen som man bara träffat en gång å saknar hela tiden!! Tänk va de små liven påverkar en snabbt! <3

Nya tavlor uppe!

När jag kom hem från jobbet igår va det egentligen meningen att jag skulle storstäda (något jag verkligen måste börja med nu!!!!!). Började på köksbordet och hittade två ramar. "ja just det, måste ju rama in mina broderier" vilket tog i princip hela kvällen! Vem visste liksom att man kunde skära sig på glaset och stänka ner väven med blod överallt!! Å inte fattade jag vart allt det "röda" kom ifrån heller, tänkte bara "ja men det har väl varit där hela tiden innan å jag inte märkt det bara" så jag fortsatte. Tacka vet jag för diskmedel som tar bort allt!!! :P
 
 
Sen sist har jag även blivit faster igen, denna gång till en liten Ossian! På måndag blir det med andra ord bebismys och jag längtar något otroligt. Å som den virkande faster man är så ska han ju självklart få ett par converse. Mor har stickat en tröja till honom i samma färger så han lär bli den coolaste och mest välklädda bebisen i Östergötland :). 
 
 
 
RSS 2.0